Irány a préri


Bizonyára mindenkinek, még annak is, aki egyébként azt gondolja, hogy a hétköznapi halandók unalmas, szürke napjait kénytelen megélni, tengernyi emléke gyűlik össze az évek során néhány kellemes napról, kisebb-nagyobb kalandról. Aki nem félte a rémmeséket (no és persze az folyton el-elkalandozó dagályos stílust :)), az itt olvasható történetek egy részét már olvashatta az előző honlapon is, azonban folyamatosan feldolgozás alatt vannak az újabbak, így talán mindenki találhat magának kedvére való olvasnivalót néhány, jobb híján velünk töltendő percére.

A beszámolók mindegyike megtörtént esetet elevenít fel, s tulajdonképpen a magunk szórakoztatására, emlékezetünk frissen tartására készültek, azonban ha csak egy ember is talált magának egy vidám pillanatot, merített némi ötletet egy kiránduláshoz, esetleg itt-ott talán még némi hasznos információnak is birtokába jutott, akkor mi már elértük a célunkat a publikálással.

A korábban megszokottól eltérően már nincsenek szétválogatva a hazai és a külhoni történetek, de igyekeztünk időrendben összefésülni azokat. Jó szórakozást mindenkinek!