TaZTóközi Imre, vagyis Thocy, bővebben Thocy a ZAGY (TaZ). Született 1977-ben, de nem július 4-én, mert az nem március 20-án van, Tom Cruise pedig bekaphatja. A napvilágot Győrben látta meg (kisebb-nagyobb kitérők után jelenleg is itt él), majd miután túltette magát a Kockásfülü nyúl, illetve az Egér a Marson című agyzsibbasztó mesékkel terrorizált gyerekkoron, negyedmagával megalapította az MZK-t, másodmagával a TBC-t, majd harmadmagával a SHTK-t, végül pedig visszatérve az Apokalipszis Négy Lovasa fémjelezte bűvös számhoz, ismét negyedmagával a CNÖK-t (a rövidítések magyarázatát lásd a [Wanted] menüpont kezdő oldalán). Szereti a jó könyveket, a történelmet, ellenben rühelli a halakat, a pudingot (bár ha elhitetik vele, hogy ebben a sütiben éppen nincs... :)), s inkább a kereszthalált választaná, minthogy megnézzen egy focimeccset a TV-ben.

Rá kellett jönnie, hogy igazából az embereket sem különösen kedveli, főként ha tömeget alkotnak (s nem csupán szakmai ártalomból :)), mivel ebben a korban valahogy mindenki egy kicsit olyan lett, mint mások, márpedig ha két ember ugyanazt mondja, akkor az egyik felesleges, és különben is: nem kellene eltörölni az egész bagázst és újra kezdeni egy másik állattal? Egy mélypszichológiai elemzésen a legutóbbi kenutúrán kiderült, hogy tulajdonképpen mindenkit utál, még magát is, mert az úgy igazságos, de a leginkább azt utálja, hogy nem ő volt az első ember a Holdon. :)

Jól fejlett sorban állási fóbiájából kifolyólag ritkán látni posták és egyéb hivatalok környékén, ellenben bármilyen természetes környezetben jól érzi magát (helyenként - egyeseket némiképp megbotránkoztató módon - természeti lényként is viselkedik), nem kímélve sem a tüdejét, sem pedig tekintélyes pocakját. Ahhoz a fajhoz tartozik, aki megteremtette Istent, s ebből kifolyólag fenntartja magának a jogot bármilyen vallási kérdésben a saját, külön bejáratú véleményének megalkotására, mivel nem nagyon rajong a képmutatásért...


Egyszer verselésre, máskor hegymászásra adja a fejét, amibe egyébként belevette, hogy egyszer majd mindenképpen megtanul gitározni, amihez remélhetőleg elég soká fog élni, már csak a Világ Ura cím megszerzése miatt is (noha korábbi tudományos köri munkássága során már általa is nyilvánvalóvá vált, hogy a világ ura majdnem a kacsa lett, miután uralja a viz alatti és feletti világot, a földet és a levegőeget, de aztán mégis a liba, majd a hattyú vette át a vezetést, mert ugyan azt tudják, mint a kacsa, csak nagyobbak és erősebbek), ami vélhetőleg szintén nem fog egyik napról a másikra menni, hiszen ez még az erő sötét útját járva sem sikerülhet mindenkinek.

Mindehhez támogatást talált egy Eszter nevezetű nőlény oldalán, de erről bővebben majd inkább máskor... ;)