TCsTar Tibor, azaz TibiCsoki, vagyis TibiCsoki da Lama, röviden TCs. 1977-ben született, március idusa előtt kereken egy héttel, azaz pont Nőnapkor. Ez mondjuk elég beteges... :) Lelkivilágára leginkább az nyomta rá a bélyegét kora gyerekkorától kezdve, hogy sem Julius Caesar lemészárolásával, sem pedig Elvis Presley misztikus halálával (szintén 1977.), vagy éppen hazamenetelével kapcsolatban sem ismerte el soha senki a munkásságát, így nem is szabad csodálkozni, ha egyes kenutúrákon palacsintából készít magának Hannibal Lecter álarcot. Jellegzetes anorexiás eset, mivel bármennyit eszik, mindig kövérnek látja magát (én is az vagyok, de én nem nézek tükörbe :)), ezért még többet eszik (bár ezen elméletet, amely a túlcsavarás által megszakított menetű kóláskupakhoz kapcsolódik és az a lényege, hogy ha valaki nagyon sokat eszik, akkor egyszer csak túlcsordul és fogyni fog, még senki sem tudta a gyakorlatba átülteni :)). Ugyanakkor kiváló sportoló, egyetlen az SHTK berkein belül, aki már átúszta a Balatont, illetve szintén az egyetlen azok közül is, akiknek már nincs lépe, mert elestek motorral, amit azért vettek, hogy addig éljenek amíg fiatalok... :)

TCs szenvedélyéből kifolyólag egyben a jégen motorozás elismert szakértője is, azonban e cím elnyeréséhez át kellett verekednie magát néhány buktatón, amelyek hozzásegítették pl. egy kórházi szilveszterezéshez, más alkalommal pedig a mankóval futás 100m-es világrekordjának megdöntésére tehetett volna kísérletet, de ekkor már úgy gondolta, hogy ehhez LÉPtelen.

Alapítótárs a CNÖK-ban, illetőleg nevéhez fűződik a csodálatos találmány, a hidroradar kifejlesztésének ötlete. Képes kinyerni a vízbül a zoxigént, továbbá egészen kiváló rántottát és tortát készít.

Sokáig azt hittük, hogy Bob nyeri meg a ki járt tovább fősikolára versenyt, de azt hiszem TCs már jó ideje átvette a vezetést. :)

Házasság ellenes aktivista, illetve a tökéletes gyerekvállalási elmélet kidolgozója (csak 23 éves kort meghaladott gyereket szabad vállalni, aki már elvégezte az egyetemet és nincs vele gond, csak küldi haza a pénzt :)). Szabadidejében, amikor nem velünk van, akkor vagy ork háborút vív a neten a WoW berkein belül, vagy ő a Rozsomákisten. Esetleg újabban horgászni indul......aztán néha fog is ezt-azt...