ZoliTóközi Zoltán, avagy Zoli az Öccs. 1978-ban, egészen pontosan szeptember 12-én született. Habbához hasonlóan szintén Szűz, még ha másként is, mint annak az ácsnak az anyja a Bibliában. Gyerekkorában nem volt nagyon népszerű a bátyjánál (TaZ), mert ha valamit nem kapott meg, akkor addig bőgött, amíg azt meg nem verték. Persze utána visszakapta, bár a fejét azt véletlenül törte be, nem azért mert amikor el volt törve a lába, akkor a kiságya szélére felállva azzal szórakozott, hogy ráugrált a fekvőgipszére... :)

Ez a gyermekded lélek, akit már gondolatban többször tagadott ki a család (vessen mindenki néhány pillantást a kenutúrák képeire, pedig a durvábbakat még fel sem töltöttem :)), mint ahányszor Péter tette azt Mr. Jézussal, ettől függően kis társaságunk egyik alappillére (kivéve, amikor elkezdi eszmefuttatását a magas szárú cipőről és annak fűzőjéről, meg a tífuszos Pistikéről, mert akkor menekül, ki merre lát :)). Az egyetlen, aki Bob hímnemű felmenőjének katonakori visszaemlékezései nyomán képes volt rekonstruálni a kék szúró lánggal égő mezei fingot némi seggszőrzet feláldozása árán. A monda szerint a medve (tudjátok, ami igazán félelmetes) az erdő széléhez ért, Zoli pedig az autószereléshez, de nem nagyon. Persze ez aljas rágalom, eddig még megbütykölt mindent. 

Habbához hasonlatosan rendelkezik első feleséggel, aki a Kriszta névre hallgat, de másra nem igen, mivel roppant öntudatos meg ilyesmi. Bár nem kell vele törődni, mert a Boratból bárki megtudhatta, hogy nő agya mint mókusé. :) 2006-ban csináltak egy keresztlányt is TaZ-nak. Persze ő, és a gyerekek, szóval jó vicc...A tűzoltó lesz vagy katona kérdéskört egyszerűen eldöntve kipróbálta mindegyiket, most éppen tűzoltó, ami semmiképpen sem árt a társasághoz tartozó megrögzött piratomán, vagyis Bob miatt. 

Állítólag nem ő ölte meg Kennedy-t.